Last news

Retrieved Breivik suing the government "Storrvik: Hovedproblemet for Staten i denne saken her er avvik mellom sikkerhetsmessige, godt funderte forslag fra en av dem som kjenner denne saken aller best, ikke..
Read more
Ledstninger fungerer stort set som på dansk. De øvrige kompareres med more og most. Man må aldrig anbringe et adverbium mellem verbum og objekt. We've just taken delivery of 16 new..
Read more

Dating i anonyme alkoholikere


dating i anonyme alkoholikere

kontroll med drikkingen ved å gå over fra den ene drikkevaren til en annen? Vi greide det bare ikke. Fordi erfaringene dating nettsteder san francisco bay area fra hundretusener av alkoholikere med gjenvunnet helse har lrt oss noe grunnleggende om symptomene ved problemdrikkingen. Eller vi satte vår lit til vann som fortynningsmiddel. AA skaffer heller ikke plass på avrusningsklinikker eller ordner med hus, mat, klr, jobb, penger eller noen annen form for velferd eller sosiale tjenester.

dating i anonyme alkoholikere

AA har egen opplysningstelefon og webside samt støttetjeneste for personer som synes det er vanskelig å gå til møter alene. AA Danmark fremsender gratis et nummer til hver AAgruppe i Danmark for herigennem at fremme bladet og information udsendt nem bladet. Det er flest lukkede møter, som kun er for folk som selv har, eller lurer på om de har, et alkoholproblem. Bevidstheden om, at hvert AA-medlem har en individuel måde at arbejde med programmet på, gennemsyrer siderne i BOX 334, og i hele sin historie har bladet vret et forum for de forskellige og ofte divergerende udtalelser af AAmedlemmer fra hele landet. Grunnidéen er at personer med alkoholproblemer kan oppsøke møter hvor de treffer andre med de samme problemer. Derfor holder vi i AA oss borte fra den første drinken.

Men de fleste alkoholikere blir ergerlige når de får råd for deres egen drikkin.
Å bli alkoholiker eller ikke eller allerede har nådd slutten på normal drikking.
Anonyme Alkoholikere er et fellesskap av kvinner og menn som deler sin erfaring, styrke og håp med hverandre for at de kan løse sitt felles problem og hjelpe.


Sitemap