Last news

Dating min mann kokebok 2017 går inn i historien som et av Asplan Viaks beste år noensinne og 2018 startet bra. For å kunne sende relevant informasjon. Geführte Rundreise mit long..
Read more
Data om besøk av visse nettsteder deles med reklamebyrå. For well over a decade, MillionaireMatch has been serving a very exclusive, elite clientele of rich and attractive men and women, CEOs..
Read more

Dating i anonyme alkoholikere


dating i anonyme alkoholikere

kontroll med drikkingen ved å gå over fra den ene drikkevaren til en annen? Vi greide det bare ikke. Fordi erfaringene dating nettsteder san francisco bay area fra hundretusener av alkoholikere med gjenvunnet helse har lrt oss noe grunnleggende om symptomene ved problemdrikkingen. Eller vi satte vår lit til vann som fortynningsmiddel. AA skaffer heller ikke plass på avrusningsklinikker eller ordner med hus, mat, klr, jobb, penger eller noen annen form for velferd eller sosiale tjenester.

dating i anonyme alkoholikere

AA har egen opplysningstelefon og webside samt støttetjeneste for personer som synes det er vanskelig å gå til møter alene. AA Danmark fremsender gratis et nummer til hver AAgruppe i Danmark for herigennem at fremme bladet og information udsendt nem bladet. Det er flest lukkede møter, som kun er for folk som selv har, eller lurer på om de har, et alkoholproblem. Bevidstheden om, at hvert AA-medlem har en individuel måde at arbejde med programmet på, gennemsyrer siderne i BOX 334, og i hele sin historie har bladet vret et forum for de forskellige og ofte divergerende udtalelser af AAmedlemmer fra hele landet. Grunnidéen er at personer med alkoholproblemer kan oppsøke møter hvor de treffer andre med de samme problemer. Derfor holder vi i AA oss borte fra den første drinken.

Men de fleste alkoholikere blir ergerlige når de får råd for deres egen drikkin.
Å bli alkoholiker eller ikke eller allerede har nådd slutten på normal drikking.
Anonyme Alkoholikere er et fellesskap av kvinner og menn som deler sin erfaring, styrke og håp med hverandre for at de kan løse sitt felles problem og hjelpe.


Sitemap